Известие

Collapse
No announcement yet.

Кога ще дойде и на Алфа Ромео редът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Заради по-слаби от очакванията продажби производството на легендарната марка в Италия постепенно ще бъде прекратено

http://www.automedia.bg/news/article_18022.html
    156 SW '02

Comment

Lancia няма повече от 2 десетилетия....

поздрав... http://www.youtube.com/watch?v=HxKtqnUZU5k
      Last edited by ne0; d.m.y г., 20:53.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Че ква Ланча е туй с V6 на Ферари.Значи Ланча няма от 40 години
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
          Тва силно се надявам, че го казваш на майтап.

Иначе ето какво казва големия Мики Биазон за ситуацията с Ланча (с google.translate можете горе/долу да добиете представа)

http://www.ilfattoquotidiano.it/2012...sibili/401925/
          Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

бе да умира, и без това няма един красив модел, трябваше да я заровят след ДЕЛТА за да не се излагат с другите си модели.
            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Колко мъка има по тоя свят.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                бе да умира, и без това няма един красив модел, трябваше да я заровят след ДЕЛТА за да не се излагат с другите си модели.
                Eвала,силно изказване За състоянието на Ланча е ясно кой е виновен,ама нещо не им ли прищраква на тея прости талянци бре,па нещо като е на загуба,или го продай или го направи да е на печалба.Фиат е силен концерн,продава си колите,но за другите си марки
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Eвала,силно изказване За състоянието на Ланча е ясно кой е виновен,ама нещо не им ли прищраква на тея прости талянци бре,па нещо като е на загуба,или го продай или го направи да е на печалба.Фиат е силен концерн,продава си колите,но за другите си марки
                  е не знам защо трябва да си кривя душата, тва ,че е италянска марка не значи ,че трябва да ми харесва. Нито един модел от умрялата марка не ми харесва, всички са грозни. !!!!

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                    Тва силно се надявам, че го казваш на майтап.
                    Аз съм майтапчия,ама други тук говорят сериозно
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Кога ще дойде и на Алфа Ромео редът?

Дошъл е!
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                        Сигурен съм, че знаеш че Виторио Яно е проектирал двигателя, па той си е чадо на Алфа и Ланча....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                          е не знам защо трябва да си кривя душата, тва ,че е италянска марка не значи ,че трябва да ми харесва. Нито един модел от умрялата марка не ми харесва, всички са грозни. !!!!
                          Да говориш че Ланча е умряла марка е смешно и говори достатъчно за познанията ти. До преди година Форд още не бяха догонили победи на Ланча в ВРЦ при положение че Ланча се състезава от 60-те до 90-те а форд от преди това до момента. Че новите модели са кенефи, ДА така е и Аз съм съгласен.
                          Интерестното е че според ТОП ГИЪР Ланча е най-добрата марка автомобили, далеч пред БМВ и Мерцедес, това дори и Аз неможах да го повярвам като го видях. Силно се съмнявам Ланча да са платили за такава реклама....
                          Допълниха че Ланча е вече история.
                          Мисълта ми е че не е уместно да казваш че марката автомобили с най-много титли в врц е "УМРЕЛЯК" - ФОРД, Митсубиши и Субару нямат толкова ОБЩО !!!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                            Да говориш че Ланча е умряла марка е смешно и говори достатъчно за познанията ти. До преди година Форд още не бяха догонили победи на Ланча в ВРЦ при положение че Ланча се състезава от 60-те до 90-те а форд от преди това до момента. Че новите модели са кенефи, ДА така е и Аз съм съгласен.
                            Интерестното е че според ТОП ГИЪР Ланча е най-добрата марка автомобили, далеч пред БМВ и Мерцедес, това дори и Аз неможах да го повярвам като го видях. Силно се съмнявам Ланча да са платили за такава реклама....
                            Допълниха че Ланча е вече история.
                            Мисълта ми е че не е уместно да казваш че марката автомобили с най-много титли в врц е "УМРЕЛЯК" - ФОРД, Митсубиши и Субару нямат толкова ОБЩО !!!
                            Ами аз не претендирам ,че имам кои знае какви познания във ВРЦ , казвам ,че самата марка има ужасно грозни модели, и за това казах ,че след края на производството на ДЕЛТА марката е умряла за мен и трябва да умре напълно ,защото едва ли ще искара толкова успешен модел които да я изтреля нагоре в спортовете като ДЕЛТА, пък камо ли да се конкурира с други марки в някакви сегменти на нисък и среден клас.

Comment

Working...
                            X